Hotel Dodona

Hotel Dodona ndodhet ne nje plazh privat ne Sarande, dhe ofron per te gjithe ju nje pishine sezonale verore, Wi-Fi falas ne zonen publike dhe ne dhoma. Cdo dhome eshte e mobiluar me nje stil modern dhe permban ballkon me pamje anesore ose ballore nga deti. Tek ne mund te gjeni nje restorant qe ofron kuzhine internacionale, Shqiptare dhe Italiane. Hotel Dodona eshte ndertuar ne vitin 1998 dhe qe atehere i ofron klienteve sherbime te plota per pushime relaksuese.

Hotel Dodona

Hotel Dodona ndodhet ne nje plazh privat ne Sarande, dhe ofron per te gjithe ju nje pishine sezonale verore, Wi-Fi falas ne zonen publike dhe ne dhoma. Cdo dhome eshte e mobiluar me nje stil modern dhe permban ballkon me pamje anesore ose ballore nga deti. Tek ne mund te gjeni nje restorant qe ofron kuzhine internacionale, Shqiptare dhe Italiane. Hotel Dodona eshte ndertuar ne vitin 1998 dhe qe atehere i ofron klienteve sherbime te plota per pushime relaksuese.

PUSHIME

Dhomat Tona

PISHINA

Zbuloni Pishinen Tone

Ejani notoni ne pishinen tone me ujin e kristalte. Pishina filtrohet dhe mirembahet rregullisht. Hotel Dodona ka nje pishine me pamje fantastike nga deti. Tek ne mund te gjeni facilitete te ndryshme per te kaluar nje dite relaksuese, nje bar dhe nje restorant tradicional Mesdhetar. Rrethuar nga gjelberimi dhe deti. Staf profesional dhe mikprites te gatshem per te ju sherbyer ne moment dhe per te ju bere te ndiheni si ne shtepi. Gjate qendrimit tuaj do te keni mundesine te relaksoheni dhe fitioni energji.

PISHINA

Zbuloni Pishinen Tone

Ejani notoni ne pishinen tone me ujin e kristalte. Pishina filtrohet dhe mirembahet rregullisht. Hotel Dodona ka nje pishine me pamje fantastike nga deti. Tek ne mund te gjeni facilitete te ndryshme per te kaluar nje dite relaksuese, nje bar dhe nje restorant tradicional Mesdhetar. Rrethuar nga gjelberimi dhe deti. Staf profesional dhe mikprites te gatshem per te ju sherbyer ne moment dhe per te ju bere te ndiheni si ne shtepi. Gjate qendrimit tuaj do te keni mundesine te relaksoheni dhe fitioni energji.