Dhome Superior Dopio me Ballkon & Pamje nga Deti

Dhoma Dopio ka nje krevat dopio dhe nje tek. Permban ballkon dhe te gjitha lehtesirat e tjera si: frigorifer, tavoline, tualet, TV Plazma etj.

Dhome Dyshe me Ballkon

Dhoma Dyshe ka dy krevat tek. Permban ballkon dhe te gjitha lehtesirat e tjera si: frigorifer, tavoline, tualet, TV Plazma etj.

Dhome Familjare me Ballkon & Pamje nga Deti

Dhoma Familjare ka nje krevat dopio dhe dy tek. Permban ballkon dhe te gjitha lehtesirat e tjera si: frigorifer, tavoline, tualet, TV Plazma etj.

Dhome Treshe me Ballkon & Pamje nga Deti

Dhoma Treshe ka nje krevat dopio dhe nje tek. Permban ballkon dhe te gjitha lehtesirat e tjera si: frigorifer, tavoline, tualet, TV Plazma etj.

Dhome Dopio me Ballkon

Dhoma Dopio ka nje krevat dopio dhe nje tek. Permban ballkon dhe te gjitha lehtesirat e tjera si: frigorifer, tavoline, tualet, TV Plazma etj.

Dhome Dyshe me Ballkon & Pamje nga Deti

Dhoma Dyshe ka dy krevat tek. Permban ballkon dhe te gjitha lehtesirat e tjera si: frigorifer, tavoline, tualet, TV Plazma etj.

Dhome Dopio me Ballkon & Pamje nga Deti

Dhoma Dopio ka nje krevat dopio dhe nje tek. Permban ballkon dhe te gjitha lehtesirat e tjera si: frigorifer, tavoline, tualet, TV Plazma etj.

Dhome Familjare me Tarrace

Dhoma Familjare ka nje krevat dopio dhe nje tek. Permban nje tarrace dhe te gjitha lehtesirat e tjera si: frigorifer, tavoline, tualet, TV Plazma etj.

Dhome Familjare me Ballkon

Dhoma Familjare ka nje krevat dopio dhe nje tek. Permban ballkon dhe te gjitha lehtesirat e tjera si: frigorifer, tavoline, tualet, TV Plazma etj.

Dhome Dopio ose Dyshe me Pamje nga Deti

Dhoma Dyshe ose Dopio ka dy krevat tek. Permban ballkon dhe te gjitha lehtesirat e tjera si: frigorifer, tavoline, tualet, TV Plazma etj.