DHOME FAMILJARE

Me Tarrace

Dhoma Familjare ka nje krevat dopio dhe nje tek. Permban nje tarrace dhe te gjitha lehtesirat e tjera si: frigorifer, tavoline, tualet, TV Plazma etj.

FACILITETE

Facilitete ne Dhome

REZERVO

REZERVO