DOPIO OSE DYSHE

Me Pamje nga Deti

Dhoma Dyshe ose Dopio ka dy krevat tek. Permban ballkon dhe te gjitha lehtesirat e tjera si: frigorifer, tavoline, tualet, TV Plazma etj.

FACILITETE

Facilitete ne Dhome

REZERVO

REZERVO